Na spletu SNG Nova Gorica na ogled uspešnice

18 aprila, 2020
0
0

V SNG Nova Gorica objavljajo na spletu predstave, ki si jih na Facebooku zaželi največ gledalcev. V nedeljo, 19. aprila 2020 so boste lahko ogledali uspešnico SNG Nova Gorica iz leta 2016, bizarno opereto z glasbo skupine The Tiger Lillies, Peter Kušter.

V sklopu »Predstav po željah« bodo zadnjo nedeljo v aprilu za 24 ur odprli še glasbeno komedijo Beraška opera. Ker je bilo povpraševanje po Pašjonu Iztoka Mlakarja zelo veliko, so se odločili, da bomo tudi to predstavo znova odprli na začetku maja in jo pustili na ogled za nedoločen čas.

»Cankar za maturante«

SNG Nova Gorica želi maturantom olajšati učenje na daljavo in zahtevne priprave na maturo. V našem arhivu so zanje odprli dostop do vseh tistih predstav Ivana Cankarja, ki jih je uprizorilo SNG Nova Gorica in ki so zajeta v pripravo na splošno maturo iz slovenščine 2020.

Dostop do posnetkov predstav na besedila Ivana Cankarja za maturante je mogoč na spletni strani gledališča pod rubriko »Novice« pod »SNG Nova Gorica na SPLETU!« ali pod »Cankar za maturante«. 

Cankar za maturante zajema posnetke tehle predstav:
– Za narodov blagor
– Kralj na Betajnovi
– Pohujšanje v dolini Šentflorjanski
– Hlapci
– Lepa Vida

»SNG Nova Gorica na spletu«

Ob torkih, četrtkih in sobotah redno objavljajo arhivske posnetke različnih predstav SNG Nova Gorica. Za najmlajše pa naši igralci ob ponedeljkih, sredah in petkih pripovedujejo pravljice.

Dostop do predstav in pravljic najdete na Facebooku #SNGNOVAGORICA in Instagramu @SNGNOVAGORICA ter na domači spletni strani www.sng-ng.si.

Seznam predstav in pravljic sproti dopolnjujejo.