Veliki letni horoskop za leto 2022

30 decembra, 2021
0
0

Jupiter, vladar leta, bo prinesel ustvarjalnost, obilje in sočutje. Ker pa je dobrega vedno lahko preveč, bo najpomembnejše, da ostanemo prizemljeni in ohranjamo zdrave meje. Druga tema prihodnjega leta bodo odnosi. Leto 2022 se začne z retrogradno Venero in konča z retrogradnim Marsom. Pričakujete lahko, da se bo v vaše življenje vrnil globlji občutek povezanosti. Če že nekaj časa načrtujete ali sanjarite, prihaja v avgustu rešitev, saj se bodo povezali Severni vozel, Mars in Uran. Sprožili bodo močno potrebo po ukrepanju, ki bo vse skupaj pripeljala do skrajnosti. Retrogradni Saturn v znamenju vodnarja se bo od junija do zadnjega dela oktobra v znamenju vodnarja dotikal discipline in avtoritete. Pravila se bodo malce izmuznila. Izguba omejitev lahko zagotovo razkrije bolj ustvarjalne strani vas samih in omogoči načine razmišljanja, ki presegajo tradicionalne parametre. Seveda pa bodo njegove navidezne meje postavljene z razlogom.

OVEN

Ovni, v začetku leta 2022 boste prinesli s seboj nekaj prtljage iz preteklosti. S pomočjo Saturna boste morda z veliko trdega dela in potrpežljivosti dosegli svoje cilje. Svojo kariero pa morate zavarovati, saj je lahko, če ne boste sledili vsemu, vir težav. Izogibajte se večjim spremembam na področju dela, ker ni ugoden čas za zamenjavo. V začetku leta prihaja povečana površnost, zato boste potrebovali veliko energije, da se boste zbrali in začeli delati s polno paro. Zamisli bo v sredini leta ogromno, vendar jih bo treba tudi uresničiti, drugače vam prinašajo le težave. Ljubezensko področje bo obarvano s strastjo, ki jo boste težko nadzirali, ne boste pa pripravljeni za razne konkretne obljube, ki vas lahko celo odvrnejo od nekega odnosa. Izogibajte se v zadnjem delu leta nervoznim in agresivnim energijam in ljudem, ki vas ne spoštujejo.

 

BIK

Leto 2022 bo potekalo v pozitivni smeri, zato ga kar najbolje izkoristite. Poskusite načrtovati vse svoje dejavnosti na začetku leta, saj je to za vas najboljši čas. Vaša dejanja in dosežki se lahko med seboj dobro usklajujejo, kar je pozneje lahko razlog za uspeh. Želena sinhronizacija je lahko eden od največjih razlogov za vaše uspešne podvige. Saturn vam prinaša nekaj omejitev, ki bodo povezane predvsem z ljubezenskim življenjem. Nekaterim stvarem se boste morali odreči, sicer bodo sledili konflikti, zaradi katerih lahko celo prekinete odnos. Presenetil vas bo nekdo, ki vam bo ponudil denarno pomoč, vendar se ne odločite takoj, saj se lahko v ozadju skriva past, ki vas lahko popelje v večje izgube. Zadnje mesece leta bodo v ospredju družinske zadeve, ki pa jih sami ne boste mogli rešiti, zato sprejmite pomoč, ki se vam ponuja.

 

DVOJČKA

To je leto, ko boste še bolj razposajeni, lovili boste svoje sanje. Končno lahko dosežete točko, ko boste lahko izvajali vse, česar ste se naučili v preteklosti. Leto 2022 bo za vas čudovito in enkratno. Ostanite pozitivni in motivirani, saj boste le tako osebnostno napredovali. V sredini leta se bodo začele dogajati zanimive stvari, to vas bo navdihnilo z dobro voljo. Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali, in veliko lažje se boste pogovorili in dorekli neki odnos, ki se bo zboljšal. Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve v jesenskih mesecih. Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo. Poskusite se zanesti le nase, saj boste tako dosegli cilj, ki ste si ga zastavili že pred časom. Pomembno bo tudi, da se boste spretno soočali z neprijetnimi položaji, ki jih proti koncu leta ne bo malo.

 

RAK

Raki, v letu 2022 bodo v središču osebno življenje, kariera, denar in lastnina. Leto zahteva od vas trdo delo, neukrepanje pa bo porajalo dvom in strah. Akcija bo vzbujala samozavest in pogum. Zelo pomembno bo osredotočanje na osebno življenje, ključnega pomena bodo odnosi. V družinskem okolju boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. Denarne zadeve vam bodo šle najbolje od rok v sredini leta, saj bodo na vidiku dogovori in dobre priložnosti. Jesen je pravi čas, da razčistite odnose in se postavite na pravo mesto tudi kar zadeva prijateljstvo med vami in osebo, ki do vas ni najbolj iskrena. Poglobili se boste v odnos in potegnili črto, kar vam bo omogočilo bolj sproščene dni. Sprejemljivi boste tudi za drugačnost in z lahkoto vas bodo prepričali o kakšni novosti ali podvigu. Denarne zadeve bodo potekale najbolj gladko v zadnjih dneh leta, ko boste polni optimizma in prepričani o svojem prav.

 

LEV

Leto 2022 bo za veličastne leve akcijsko usmerjeno. Bolj se boste osredotočali na ukrepanje kot na načrtovanje in izvedbo. Izidi vaših dejanj bodo v skladu s prizadevanji, ki jih boste vložili. Ne delujte v naglici ali nepremišljeno, če želite dobre izide. V leto 2022 se boste zavihteli kraljevsko. Energija bo več kot odlična, saj se boste tokrat lahko spontano in neobremenjeno lotevali vsega, kar vam je pisano na kožo. V jesenskih dneh bo močno povečano hrepenenje po raznih avanturah in simpatičnih dogodivščinah. Pazite na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi in dovzetni za lažje oblike bolezni. Vsak začetek je težak. To boste okusili, ko se boste samozavestno podali v nekaj, česar ne boste znali končati na pravi način, čeprav vas bodo spodbujali. S prijatelji v zimskih dneh ne boste našli skupnega jezika. Vse vas bo motilo in ves čas boste iskali kaj, kar bi želeli popravljati.

 

DEVICA

Leto prinaša za device veliko vzponov in padcev, zato bodite previdni pri vseh svojih dejanjih. Pomagalo vam bo, če boste dvakrat premislili, preden se boste odločili. Posvetovanje z družino bo primerna rešitev za večino zapletov. Če razmišljate o čem večjem in pomembnem, se pogovorite z osebo, ki ji najbolj zaupate. Analiza prednosti in slabosti, ki jo obvladate, vam bo pomagala zmanjšati nekatera tveganja. Venera vas bo popeljala v hladnejše odločitve, čeprav bo ljubljena oseba od vas pričakovala romantiko in nežna čustva. Razmislite in se prepustite, saj bo vse skupaj pravi balzam za dušo. Prišli boste do nekaterih sklepov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili. Nekoliko manj ugoden bo oktober na področju posla in denarnih zadev. Te vam bodo neprestano polzele iz rok, čeprav se boste trudili in v delo vlagali vso svojo energijo. Če ste se pred kratkim zaljubili, se predajte konec decembra prijetnim energijam in predvsem zaupajte.

 

TEHTNICA

Leto 2022 vam prinaša predvsem napredek. Vaša sposobnost eksperimentiranja se lahko izkaže za odlično lastnost, ki vas vodi k drznim ciljem. Vaša kakovost raziskovanja bo nekaj, zaradi česar boste morda izstopali izmed drugih. Čeprav se veselite prijetnih trenutkov, boste v ozadju kljub temu nekoliko obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami. Od vas bodo zahtevale konkretne rešitve in prilagajanje, ki pa vam ni pisano na kožo. Vzemite si več časa za družino in prijatelje, saj ste se v zadnjem času od njih povsem odmaknili. Ker pa veste, da niste samotar, je sredina leta čas, da odnose zakrpate. V jesenskih dneh boste deležni priložnosti, da nekomu izpoveste svoja čustva in se pogovorite o odnosu, ki vas vznemirja. V zadnjem delu leta boste pozorni tudi na malenkosti. Zvezde vam bodo naklonjene, zato lahko pričakujete nove, spontane poti, ki vas bodo razvedrile.

 

ŠKORPIJON

Prihaja leto, v katerem bi morali nahraniti svoj um. Bistveno je, da ga napajate z zdravimi navadami, kot so branje dobrih knjig in dejavnosti v skupnostih z ljudmi, ki razmišljajo enako kot vi. Končno se bo vse začelo postavljati na svoje mesto in pripravljeni boste na nove izzive, tudi na poslovnem področju. Priložnosti vas čakajo še posebno v sredini leta, zato nikar ne dovolite, da spolzijo mimo vas. V jesenskih dneh vam lahko zagode vaše zdravje, še posebej tistim, ki ste že po naravi bolj občutljivi. Pomagajte si z zdravo prehrano in se nikar ne smilite sami sebi, saj boste s tem položaj še poslabšali. Veliko malenkosti vas bo mučilo v novembru, saj boste utrujeni in negotovi, še posebno na področju dela in denarja. Izogibajte se konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov. Na čustvenem področju bo decembra z ugodno Venero veliko strasti.

 

STRELEC

S svojo sposobnostjo raziskovanja in eksperimentiranja boste lahko v letu 2022 dosegli trden denarni položaj. V začetku leta se boste odločili in si privoščili daljši počitek, ki bo vam bo znova napolnil baterije in vas popeljal v lepše energije. Na področju partnerskih odnosov bo več napetosti v pomladnih dneh, ko boste vse želeli izvedeti in uresničiti takoj, nasprotni strani pa to ne bo najbolj ustrezalo. Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom in potrpežljivosti, ki bo tokrat nujno potrebna, če boste želeli ohraniti mirne odnose. Končno boste v jesenskih dneh, ko boste spočiti, znali zadeve pravilno postaviti na svoje mesto. Spremembe, ki prihajajo, vam bodo podarile najboljše možne rešitve. Osebe, ki so dvomile o vas, vas bodo tokrat spodbujale. Naposled se boste osvobodili bremen, ki so vam v medosebnih odnosih jemala energijo in voljo.

 

KOZOROG

Ker se vam bosta zdeli lepota in harmonija vse privlačnejši, vas lahko to približa novim okoliščinam. Zaradi tega se boste morda počutili bolj sproščeni in učinkoviti. Občutek veselja in vedrine vas bo napolnil bolj kot v preteklih letih. Vaša definicija lepote in privlačnosti ne bo omejena le na eno stvar. Morda vas bo pritegnila celo umetnost. Že v začetku leta se boste usmerili v nove dogodivščine in na pot vam bodo prišli pravi ljudje, s katerimi se boste bolje ujeli. Na poslovnem in finančnem področju vas bo razjezil nekdo od znancev, ki bo povzročil nekaj zmede in napetosti, če nekaterih zadev ne boste poravnali pravočasno. V jesenskih dneh boste bolj hladni in zaprti vase, tako da boste kakšno zabavo morda raje izpustili. Najbolj vam bo godil topel objem ljubljene osebe. Nekoliko utrujeni boste tudi v decembru, saj se vam bo vse skupaj, kar se bo dogajalo, zdelo preveč naporno za vaš tempo.

 

 

VODNAR

Vodnarji, v 2022 boste spoznali, da je harmonija za vas najpomembnejša beseda. Če boste delovali umirjeno, vam bo to pomagalo pri vaših prizadevanjih. Poleg tega lahko v službi ali doma ali s prijatelji širite svoje veselje in srečo. Mars bo poskrbel, da se bodo ves čas pojavljale skrivnosti, ki vas bodo vznemirjale, zato boste prisiljeni uporabiti svojo iznajdljivost. Tudi počutje bo nihajoče. To vas bo usmerilo k ukrepom za bolj zdravo življenje, vendar tokrat brez vašega pretiranega analiziranja in premišljevanja, kar bo vsekakor obrodilo veliko boljše izide kot v preteklosti. Najpodjetnejšim vodnarjem se v pomladnih mesecih ponuja velika priložnost za dober posel ali napredovanje. Zaposlili se boste z razmišljanjem, kako bi se v danem položaju čim laže rešili. Soočiti se bo treba s stvarmi, ki ne bo najspodbudnejše. Kljub zmedenim energijam, ki bodo na vsak način želele prodreti v vašo bližino, se boste znali v decembru usmeriti optimistično.

 

 

RIBI

Ribice, ugodne energije, ki prihajajo v 2022, vas bodo držale nad drugimi. Vedno znova se bodo v februarju pojavljale okoliščine, ki vas bodo precej hitro razburite. Ugotovili boste, da vam primanjkuje energije, ki bi jo potrebovali za napredek. Z ugodnim planetarnim vplivom boste v pomladnih dneh z lahkoto priplezali stopničko višje, saj boste polni energije in motivacije. To vam bo dalo še večji zagon, da dosežete svoje cilje, s katerimi boste pridobili več samozavesti. Ljubezen bo imela nad vami moč, še posebno v pomladnih mesecih, ko si boste pogumno izborili naklonjenost osebe, ki vam je všeč že dlje časa, pa ste nekoliko obotavljali. Tisti, ki ste v resni zvezi, se boste prilagodili partnerju in končno začeli razumeti nekatere korake. Že nekaj časa doživljate zelo naporne trenutke, ker se od vas pričakuje le najboljše, a v jesenskih mesecih se boste odzvali popolnoma drugače. Izrazite se intenzivneje in se prepustite prijetnim energijam.