Veliki horoskop za leto 2023

29 decembra, 2022
0
0

V leto 2023 se podajamo polni pričakovanj, ne moremo pa se popolnoma izogniti nakopičenim dvomom in strahovom. Ravno zato se boste razveselili vladarja leta Marsa, bojevnika, ki ruši stara prepričanja in odpira nova obzorja. Mars bo spodbujal spontanost, pripravljenost na akcijo, moč volje, samozavest, bojni duh, nagnjenost k tveganju, voljo do spremembe ter osvajanje brez zadržkov. Omejitve izražanja energije se umikajo, kopičenje jeze vas ne bo več obremenjevalo, frustracije pa bodo postale nepomembne. Če boste dovolj pogumni, da izkoristite svoj polni potencial, je Mars tisti, ki vam bo pomagal najti ozemljitev. Če sledimo kitajski astrologiji, se bomo z 22. januarjem prepustili vladavini črnega vodnega zajca. Vpliv vam bo razjasnil, kdaj je primeren čas za podrejeno prilagodljivost, ki vam bo prinesla pozitivne rezultate, saj to obdobje ni primerno za ošabnost in prevzetnost, ker lahko z njima dosežete le nasproten učinek, ki ga boste pozneje morda obžalovali. Kljub vsem nevihtam prejšnjega obdobja lahko v letu črnega vodnega zajca pričakujete izboljšanje v počutju pa tudi medosebnih odnosih.

 

OVEN

Ovni, nekatera področja življenja hrepenijo po spremembi in preoblikovanju, začetek leta 2023 pa je čas, da se vse skupaj tudi uresniči. Napredovanje ter izboljšanje denarnega stanja bo pomemben podvig, ki vas bo razveselil. Z občutkom prijetnega ravnovesja vas bo leto popeljalo v zanimivejši slog delovanja. V pomladnem obdobju boste imeli odlično možnost, da naredite večji premik ali pa se odločite za nekaj, za kar že dolgo veste, da bi vas osrečilo. Svojo inteligenco v kombinaciji z iskrenim pristopom lahko izkoristite zasebno pa tudi karierno. V negativnem pomenu se vas bo v poletnih mesecih večkrat kot navadno polotila lenoba, morda se boste morali za dosego cilja tudi čemu odreči. Na čustvenem področju ostanite pozorni, prisluhnite ljubljeni osebi, ne bežite sem ter tja in nikar se ne izmikajte resnim pogovorom. 

 

BIK

Biki, v začetku leta se boste preveč časa zadržali ob nepomembnih stvareh ter se pretirano ukvarjali s preteklostjo. Lepše nadaljevanje se vam obeta že v pomladnih dneh, ko se boste notranje umirili ter si nanizali temelje za pot do uspeha. Bodite na področju kariere previdni pri izbiri besed ​​in se ne poskušajte odzvati prehitro v kočljivih okoliščinah. Več samozavesti in poguma vam bo pomagalo doseči cilje. Nekatere pomembne podrobnosti se bodo v jesenskem obdobju zapletale, informacije so lahko nezanesljive, zato vse skupaj trikrat preverite. Z lahkoto boste v jesenskem obdobju odprto dajali in prejemali ljubezen in naklonjenost. Bolj boste privlačni, očarljivi in ​​priljubljeni kot po navadi. Čarobno boste znali pritegniti tudi lepe stvari. Pogum vam bo omogočal, da se zavzamete za svoje pravice ter zavarujete svoje ljubljene. 

 

DVOJČKA

Dvojčki, sanjali boste o tem, da bi prodrli naprej, vendar ne boste imeli dovolj domišljenega načrta, da bi lahko v resnici ujeli novo priložnost. Tisti, ki vas obdajajo, bodo nasprotovali vašim prizadevanjem, menili bodo celo, da ste preveč odločni, ker se bodo počutili ogrožene. Kompromisi in pohvale vam bodo v pomladnem obdobju zvečali samozavest in vas zavarovali pred zlobnimi jeziki. Notranje in nejasne spremembe, nepričakovani dogodki in nezaželene okoliščine vam lahko v poletnih mesecih, če jih ne boste sprejeli stabilno in z razumom, povzročijo napetost. Ključ do uspeha bo v jesenskem obdobju, da se omejite na en sam cilj ter ne hitite od enega cilja k drugemu, saj se boste veliko lažje odločali, negotovost pa naj zamenja ravnovesje. 

 

RAK

Raki, soočiti se boste morali z odnosi, še posebno tistimi bližnjimi, ter se ubraniti pred raznimi osebnimi krizami. Vse skupaj bo, če ne boste znali stati pokončno, povečalo duševno napetost. V pomladnih dneh se boste razbremenili nekaterih težav. Predvsem pa se bo finančno življenje izboljšalo in uspelo vam bo zaslužiti denar na različne načine. Najdlje vas bo popeljal sproščen in igriv pristop, ne da bi imeli pri tem občutek, da vam ne bo uspelo. Pogumno in odprto delovanje vas bo rešilo številnih težav, hkrati pa okrepilo vaše notranje delovanje. Z diplomatskim pristopom in kančkom sreče v rokavu si lahko v jesenskem obdobju obetate izboljšanje ali novo zaposlitev, ki bo morda končno nahranila tudi kreativno noto. Počutili se boste dovolj stabilne za preseganje lastnih omejitev s pomočjo Jupitra, ki vas bo navdihnil in vam pokazal bolj spontano pot. 

 

LEV

Levom bo v začetku leta Mars omogočil ohranjanje ravnovesja v medosebnih odnosih in združljivost s tistim, kar vam je pisano na kožo. Če ste se v preteklosti soočili s finančno krizo, se je boste z ugodnimi aspekti in odgovornimi prijemi morda lahko znebili. Podati se boste morali skozi nekaj nepričakovanih dogodkov in okoliščin, v katerih se boste kljub svoji moči počutili nemočne. Pazite, da se ne bo v pomladnih dneh zaradi nakopičenega stresa ter nezadovoljstva poslabšalo zdravje. Po obdobju negotovosti prihaja v jeseni energija, ki vam bo pomagala ujeti srečo. Uživali boste v pozornosti in občudovanju ljudi, ki so za vas zelo pomembni. Vsa ta hrana za dušo vas bo usmerila k temu, da se boste osredotočili na izpopolnjevanje sebe. Če si boste dovolili slišati resnico, prihaja v novembru zanimiva priložnost. Najprej vas bo vse skupaj trdo zadelo, nato boste začeli razmišljati globlje.

 

DEVICA

Devicam, ki iščete novo službo, se bodo letos uresničile sanje, saj bodo prepoznali vašo dodano vrednost in talent, ki se je dolgo skrival. Ne pozabite pa, da je delo, opravljeno v naglici, površno opravljeno. To ne zadovoljuje vaših standardov, zato takrat, ko ste zelo utrujeni, raje prenehajte delati. Poglobili se boste v družinske zadeve in morda boste ravno vi tisti, ki boste zgladili sprte strani in s tem vnesli boljšo energijo v domače okolje. Tisti, ki ste v preteklih letih trdo delali, boste v drugi polovici leta zagotovo dosegli želene izide. Finančno se boste v jeseni sicer spopadali z neprijetnimi denarnimi pritiski, vendar bo to le opozorilo, ki ga boste znali razumeti in se lotiti uspešnega reševanja. Pomemben ključ v zadnjem delu leta bo soočanje z dejstvi, to pa za vas, ki gledate stvari vedno predvsem razumsko, niti ne bo prevelika težava. 

 

TEHTNICA

Tehtnice, če želite nekaj pomembnega izboljšati, razrešiti ali doseči, je to idealno leto za napredek. Skušali se boste preudarno odločiti, kaj je vaša resnična želja, šele nato se boste odločili ter se približali cilju. Kreativnost, prepletena z umirjeno energijo, bo ključ do čudovitih rešitev ter umirjenih medosebnih odnosov, ljubezenskih pa tudi poslovnih. Družinsko okolje bo v pomladnih dneh na preizkušnji, večkrat se boste znašli v nejasnih položajih, to pa vas bo popeljalo v boj samih s seboj. Zaradi ponavljajočih se prepirov z družinskimi člani um ne bo ostal popolnoma trden. Odločite se opraviti z jezo in žalostjo hkrati ter si ne dovolite, da bi na vas vplivali tisti, za katere veste, da se ne bodo spremenili. V zadnjem delu leta ne bodite presenečeni, če boste glede nekaterih zadev in kočljive tematike zelo čustveni. Prodorni boste zaradi prijazne osebnosti. 

 

ŠKORPIJON

Škorpijoni, zaželeli si boste drznih korakov na področju kariere, denarja in ljubezni. Znali boste izkoristiti in ujeti številne dobre vibracije. Jupiter bo poskrbel, da se vam bo sreča nasmehnila tam, kjer jo boste najbolj potrebovali. Podaril vam bo še večjo privlačnost in naslednji korak je nova ljubezenska zgodba, ki jo boste samski z veseljem sprejeli. Venera bo polepšala poletne dni in simpatično usmerila vaš pogled ljubezni tudi v spontane odločitve, ne samo globino. Navdih poiščite daleč od mestnega vrveža ali svojih navad, v miru in tišini kraja, ki vas pomirja. Ne pozabite, da se domišljija in ustvarjalnost lahko združita v prelepo celoto. Občasno se lahko v zadnjem delu leta pojavijo trenutki neskladja in nezdružljivosti. Tisti z večjim egom pričakujte težave.

 

STRELEC

Strelci, področja ljubezni, družine in zdravja bodo morda v začetku leta večkrat zelo obremenjena. Večkrat boste naleteli na nekakšno duševno tesnobo in negativen stres. Zaradi neugodnih vibracij se lahko usmerite v samoto, vendar bo ta rešitev le začasna, treba se bo soočiti. Slabe energije se bodo v pomladnih mesecih umaknile, občutljive rane se bodo deloma zacelile, ravno toliko, da boste začeli gledati na stvari bolj pozitivno. Zelo pomembno bo, da boste na ljubezenskem področju do ljubljene osebe popolnoma iskreni ter da jo boste spustili malce bližje sebi. Tedaj vam bo povrnjeno z nežnostmi in lepimi trenutki, ki bodo godili tudi vam. Preveč optimistične in prehitro sprejete odločitve vas lahko v jesenskem obdobju drago stanejo in popolnoma razočarajo, zato se ne zaganjajte preveč divje, raje upočasnite tempo svojega delovanja.

 

KOZOROG

Kozorogi, če se v začetku leta ne boste znali umiriti, se lahko pojavijo zdravstvene težave. Skušajte biti previdni ter umirjeno slediti dogajanju in pazljivo ravnati v prometu. Želeli boste delovati iskreno, pozitivno ter radodarno, da bi vas drugi opazili in spoštovali. Prijatelji bodo v svojih stiskah z veseljem poiskali pot do vas, saj boste delili modre nasvete, povezane s preteklimi izkušnjami. Ohranite zanimanje za stvari, ki so vam všeč, ne glede na vsa menja drugih, ki vas bodo prepričevali o nasprotnem. Jeseni prihaja odlično obdobje, najboljše za tiste, ki ste na samostojni poslovni poti. Ne bojte se drugačnosti, kajti ravno to bo tisto, kar bo začinilo zadnji del leta s strastjo in dobrim počutjem. Odvečne prtljage preteklosti se boste zadnje mesece leta lažje znebili. Posledično se bodo dobre energije v decembru razširile tudi na druga področja.

 

VODNAR

Vodnarji, vaš tempo vam ne prinaša več sreče, ampak obremenitve. Gibali se boste v krogu izzivov, dela, nervoze in neuspeha. Če se ne boste menili za razne znake, se lahko slabo konča, zato ne bodite tako samosvoji in trmasti. Večkrat razložite tistim, ki so vam blizu, kaj vas muči in teži. Na delovnem področju prihaja v pomladnih dneh priložnost, ki pa ne bo preprosta. Sodelavci bodo občasno poskušali ovirati uresničevanje vaših zamisli; morda ne boste imeli nadzora nad vsem, vendar vas naj ne skrbi. Napredovanje je v jesenskem obdobju na vidiku, vendar zavito v meglo, zanj se boste morali zelo potruditi in izpostaviti vse svoje prednosti. V zadnjem delu leta bodo razmere bolj divje, strastne in nepredvidljive, kar vas bo spodbudijo k bolj zavzetemu delovanju. Prebudili boste svoj optimizem in se podali novim dogodivščinam naproti. 

 

RIBI

Ribice, ko se bodo vse karte obrnile in maske padle, lahko pričakujete osvoboditev in možnost, da vzpostavite boljše odnose ter se znova povežete. S skupnimi močmi lahko dosežete stabilen odnos ter uredite zaplete in položaje, povezane s premoženjem in materialnim stanjem. Svobodne odločitve in spontani koraki vam bodo jeseni olajšali marsikatero izbiro. Znali boste sprejeti pomoč in prisluhniti drugim. Nesebični boste tudi do tistih, ki vas bodo prosili za pomoč, nasvet ali razlago. Veliko vam bo pomenilo, da lahko nekomu nekaj podarite, tudi če je to samo čas. Pomembno vlogo v zadnjih dneh mesecih leta bodo imeli prijateljski odnosi. Lahko se dopolnijo, lahko se skrhajo, nekateri pa celo pretrgajo. Vse bo odvisno od vas, kako boste delovali in kaj boste pričakovali. Morda bo ravno to lekcija, ki ste jo še kako potrebovali.